Якщо для вас це перебір, кладіть менше або складіть за бажанням букет з тимьяна, майорану і розмарину. Для більшого аромату гвоздику і чорний перець перемелюйте безпосередньо перед приготуванням страви. Апетит вже вирує! В ідеалі потрібна сковорода чавунна. Якщо такої немає, використовуйте керамічну або будь-яку іншу, але товстостінну. Щоб старва вийшла ароматнішою і соковитішою, беріть свинячу вирізку з сальцем!
Інгредієнти:
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Біле сухе вино – 100 мл
- Картопля – 700 р
- Оливкова олія – 3 ст. л.
- Чебрець – 2,5 ст. л.
- Зелень – 1 пуч.
- Гвоздика – за смаком
- Чорний перець (мелений) – за смаком
Приготування:
Смачного!
Джерело: ukr.media