Кулінарний портал «Шеф-повар»

Найсмачніші страви на кулінарному порталі «Шеф-повар»

“Шеф-повар” – це кулінарний портал, який зібрав велику колекцію покрокових кулінарних рецептів різних страв. Всі рецепти, представлені на сайті, розбиті на категорії, які Ви можете побачити, звернувшись до нашої кулінарної книги. Рецепт кожної страви має фотографію і докладну інструкцію її приготування, дотримуючись якої, Ви з легкістю приготуєте навіть найскладнішу страву. Сподіваюся, що Вам у нас сподобається! З найкращими побажаннями і смачного!

Останні смачні рецепти

Як спекти кекс в кухлі за 2 хвилини: рецепт для тих, хто не має духовки

Як спекти кекс в кухлі за 2 хвилини: рецепт для тих, хто не має духовки

Коли раптово хочеться солодкого, а духовки під рукою немає, на допомогу приходить кухоль та мікрохвильова…

Чому ваш соус завжди згортається: проста помилка, якої припускаються 9 з 10 господинь

Чому ваш соус завжди згортається: проста помилка, якої припускаються 9 з 10 господинь

Кулінарні невдачі трапляються навіть у досвідчених господарок. Особливо прикро, коли ідеальний соус раптом перетворюється на…

Що приховує смак магазинного майонезу: простий спосіб перетворити його на домашній за 1 хвилину

Що приховує смак магазинного майонезу: простий спосіб перетворити його на домашній за 1 хвилину

Майонез давно став звичайним продуктом на столі. Але смак магазинного соусу часто викликає питання: надто…

Популярні рецепти

Навіщо досвідчені кулінари додають окріп у млинце: 3 причини

Навіщо досвідчені кулінари додають окріп у млинце: 3 причини

Здавалося б, набір обов'язкових інгредієнтів для млинця відомий всім кулінарам: і початківцям, і досвідченим. Так,…

Що додати до сирників замість яєць: 3 способи зробити смак страви цікавіше

Що додати до сирників замість яєць: 3 способи зробити смак страви цікавіше

Сирники готуються із додаванням яєць. Вважається, що цей компонент допомагає скріпити всі компоненти, щоб у…

Як приготувати соус з грибами та сиром: простий рецепт – у захваті будуть усі

Як приготувати соус з грибами та сиром: простий рецепт – у захваті будуть усі

Гриби з якоїсь причини рідко хтось використовує як компонент для соусу, тому цю ситуацію варто…

Останні статті

Жульєн без духовки — дуже люблю готувати на вечерю

Жульєн без духовки — дуже люблю готувати на вечерю

На приготування я витрачаю не більше півгодини (це вже з нарізкою продуктів і миттям посуду).…

Що любить запечений гарбуз і як його запекти ідеально у духовці: 4 тонкощі

Що любить запечений гарбуз і як його запекти ідеально у духовці: 4 тонкощі

То він виходить сухим, як цукат, то раптом підгорає, то залишається прісним і зовсім неапетитним.…

Як варити сочевицю на гарнір: покрокова інструкція

Як варити сочевицю на гарнір: покрокова інструкція

Сочевиця ⎯ популярна зернобобова культура, яку з давніх часів використовували для варіння супів, приготування каш…