Влітку багато хто відходить від звичних рецептів, тому що така їжа здається занадто важкою.
У теплу пору року маса сезонних овочів, які можна сміливо готувати.
Така їжа виходить легкою та смачною. Наприклад, експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухар Юлія Архипова радить звернути увагу на помідори.

Як їх можна смачно запекти
Список продуктів
– 4 середні томати;
– 5 ложок сухарів;
– невеликий пучок зелені;
– часточка часнику;
– 4 ложки олії (краще оливкової);
– сіль із прянощами.
Процес приготування
Потрібно насамперед дрібно посікти часник і зелень. Відправляємо їх у миску. У цю ж ємність вводимо сухарики, прянощі із сіллю та основний обсяг олії (3 ложки).
Намагаємось довести масу до однорідності.
Далі вимиті та підсушені томати поділяємо на дві частини та змащуємо приготованим соусом. Зверху поливаємо олією.
Форму теж варто обробити невеликою кількістю олії.
Готують томати протягом чверті години за 220 градусів духової шафи. Після цього можна сміливо приступати до дегустації.
Читайте також
- Як правильно готувати сочевицю, щоб було смачно: 3 важливі моменти
- Без нього олів'є набагато смачніше: який обов'язковий інгредієнт є в зайвому салаті – ви здивуєтеся