Як приготувати фаршировані помідори: свіжа закуска з оригінальною начинкою

Фарширувати частіше доводиться перці, кабачки, часом навіть гарбуз, але з помідорами такі номери роблять рідко.

І даремно, тому що виходить свіжа і дуже поживна закуска з начинкою з сиру, бринзи та зелені.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як готувати.

помидоры
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • помідори – 5 шт.;
  • сир – 200 гр;
  • бринза – 150 гр;
  • часник – 2 зубчики;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • оливки, зелень та спеції за смаком.

Як готувати

1. У чистих помідорів потрібно обрізати верхівки, щоб вийшла рівна основа, а також місце кріплення плодоніжки.

2. Потім через отвір, зроблений біля основи плодоніжки, потрібно чайною ложкою вибрати насіння і серцевину, щоб залишилися тільки порожнисті стінки плода.

3. Готуємо начинку: для цього потрібно пропустити через прес часник, дрібно нарізати зелень, подрібнити оливки, змішати разом сметану, сир і бринзу, а потім змішати всі компоненти.

4. Додайте в отриману масу за смаком спеції та сіль, добре перемішайте і начиніть помідори.

Зверху закуску можна прикрасити половинками оливок або посипати рубаною зеленню. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Що робити, щоб картопля для драників не темніла: кулінарні секрети
  • Як позбутися специфічного запаху субпродуктів: кухарі розкрили секрети

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *