Фарширувати частіше доводиться перці, кабачки, часом навіть гарбуз, але з помідорами такі номери роблять рідко.
І даремно, тому що виходить свіжа і дуже поживна закуска з начинкою з сиру, бринзи та зелені.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як готувати.

Потрібно:
- помідори – 5 шт.;
- сир – 200 гр;
- бринза – 150 гр;
- часник – 2 зубчики;
- сметана – 2 ст. л.;
- оливки, зелень та спеції за смаком.
Як готувати
1. У чистих помідорів потрібно обрізати верхівки, щоб вийшла рівна основа, а також місце кріплення плодоніжки.
2. Потім через отвір, зроблений біля основи плодоніжки, потрібно чайною ложкою вибрати насіння і серцевину, щоб залишилися тільки порожнисті стінки плода.
3. Готуємо начинку: для цього потрібно пропустити через прес часник, дрібно нарізати зелень, подрібнити оливки, змішати разом сметану, сир і бринзу, а потім змішати всі компоненти.
4. Додайте в отриману масу за смаком спеції та сіль, добре перемішайте і начиніть помідори.
Зверху закуску можна прикрасити половинками оливок або посипати рубаною зеленню. Приємного апетиту!
Читайте також
- Що робити, щоб картопля для драників не темніла: кулінарні секрети
- Як позбутися специфічного запаху субпродуктів: кухарі розкрили секрети