Як приготувати сирні кульки: закуски нашвидкуруч

Закуски з сиру апетитні і прості у приготуванні, до того ж навряд чи знайдеться людина, яка від них відмовиться.

Прикладом можуть бути сирні кульки. Часто їх можна знайти в меню барів та забігайлівок.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як правильно готувати сирні кульки вдома.

Сыр
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир (твердий) – 300 гр;
  • борошно – 3 ст. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль за смаком;
  • розпушувач – 10 гр;
  • панірувальні сухарі;
  • олія рослинна для смаження.

Як готувати

1. Подрібніть сир, натерши його на дрібну тертку.

2. Відокремте білки та жовтки. Для цього рецепту потрібно лише білок.

3. Збийте білок із сіллю в пишну масу, а потім просійте борошно, змішане з розпушувачем.

4. Перемішайте і додайте тертий сир, вимішайте тісто і сформуйте кульки не більші за волоський горіх.

5. Обвалюйте заготовки в панірувальних сухарях і смажте у великій кількості розігрітої олії приблизно по 2 хвилини.

Раніше ми розповідали, як спекти справжні ватрушки із сиром.

Читайте також

  • Навіщо досвідчені господині вимочують картоплю перед смаженням: не всі про це знають
  • Як легко та смачно запекти картоплю з сиром та сосисками: аромат цієї страви нікого не залишить байдужим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *