Обожнюєте солоне сало? Тоді ця стаття є для вас.
Розповідаємо рецепт найсмачнішої закуски із солоного сала з кропом, часником та перцем.
Як приготувати смачну закуску із сала
Закуска гранично проста у приготуванні, дуже ароматна та ніжна.

Крім того, закуску можна зберігати, це відмінний варіант у разі несподіваного приходу гостей.
Вам знадобляться: півкіло солоного сала, два зубчики часнику, пучок кропу, чорний перець.
Зрізаємо з сала шкірку, очищаємо від солі, нарізаємо шматками.
Пропускаємо сало через м'ясорубку, часник – через прес, дрібно ріжемо кріп.
Додаємо до сала часник, кріп та чорний перець, ретельно перемішуємо.
Важливо не переборщити з перцем: на півкіло сала достатньо чверті чайної ложки.
Викладаємо сало на харчову плівку, згортаємо у рулетик. Для зручності можна підкласти під плівку тростинну підставку для посуду або килимок для суші.
Рулетик, що вийшов, поміщаємо в морозилку, в охолодженому вигляді його буде зручно різати на порції.
Також можна покласти закуску в банку та поставити в холодильник.
Читайте також
- Чому не можна залишати відкриту пляшку з олією в кухонній шафі: жир доведеться вилити
- Як розм'якшити хліб, що зачерствів: можна обійтися і без мікрохвильової печі.