Соус, який зробить будь-яку м’ясну страву в рази смачнішою

Інгредієнти:

  • Журавлина — 350 грам.
  • Цукор — 3/4 склянки.
  • Цедра апельсина — 1 чайна ложка.
  • Сік апельсина — 1/2 склянки.
  • Паличка кориці — 1 штука.

Приготування:

  • Ягоди переберіть, вимийте і обсушіть. Викладіть в каструлю або сотейник.
  • Додайте цукор, корицю, сік і цедру апельсина. Поставте на вогонь.
  • Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте, періодично помішуючи, хвилин 15.
  • В кінці акуратно видаліть корицю. Дайте соусу трохи охолонути, а після, якщо вам здасться соус занадто густим, додайте трохи води і знову проваріть кілька хвилин. А якщо занадто рідкий, уваріть ще ще трохи. По бажанню соус можна пропустити через сито, про те, якщо Вам до смаку, ягоди журавлини можна залишити.
  • Смачного!

    Джерело: ukr.media

    Ответить

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *