Швидкий Торт Спартак (без розкачування коржів)

Інгрідієнти:

  • Бісквіт:
  • 130 г борошна
  • 3 шт — яйця
  • 20 г какао
  • 100 г цукру
  • 2 ч л розпушувача
  • 2 ст л меду
  • Крем:
  • 380 р — Сгущ. молоко(варене)
  • 150 г Олія слив.
  • Прикраса:
  • 70 р — шоколаду
  • Просочення:
  • Чай чорний
  • Цукор
  • 50 мл води

Приготування:

  • Для початку приготуємо тісто. У миску вбиваємо 3 яйця, додаємо 100 грам цукру і добре збиваємо міксером до пишної світлої маси.
  • Вимикаємо міксер, додаємо 2 столові ложки рідкого меду, ще раз добре перемішуємо.
  • З'єднуємо сухі інгредієнти.
  • У 130 грам просіяного борошна додаємо 2 чайні ложки розпушувача, 20 грам какао і все добре перемішуємо.
  • Висипаємо сухі інгредієнти до яєчної маси і акуратно перемішуємо вінчиком зверху вниз.
  • Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо трохи рослинним маслом і виливаємо отримане тісто на форму, добре розрівнюємо по всій формі і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 6 хвилин, все залежить від вашої духовки.
  • Готуємо крем. В одну банку згущеного молока додаємо 150 г м'якого вершкового масла і добре перемішуємо вінчиком.
  • Бісквіт вже спікся, дістаємо його з форми, обрізаємо краї, розрізаємо на 4 частини.
  • Збираємо торт: перший шматочок бісквіта викладаємо на блюдо, на якому збираємо торт, заварюємо чай з цукром і добре просочуємо бісквіт чаєм.
  • Промазуємо кремом бісквіт.
  • Після чого добре промазуємо боки торта і відправляємо його в холодильник.
  • Прикрашаємо Спартак: натираємо 60-70 грам шоколаду і зверху прикрашаємо торт.
  • Відправляємо торт ще приблизно на 30 хвилин у холодильник, щоб добре застиг крем, після чого подаємо до столу.
  • Приємного апетиту!

    Джерело: ukr.media

    Ответить

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *