Для початку приготуємо тісто. У миску вбиваємо 3 яйця, додаємо 100 грам цукру і добре збиваємо міксером до пишної світлої маси.
Вимикаємо міксер, додаємо 2 столові ложки рідкого меду, ще раз добре перемішуємо.
З'єднуємо сухі інгредієнти.
У 130 грам просіяного борошна додаємо 2 чайні ложки розпушувача, 20 грам какао і все добре перемішуємо.
Висипаємо сухі інгредієнти до яєчної маси і акуратно перемішуємо вінчиком зверху вниз.
Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо трохи рослинним маслом і виливаємо отримане тісто на форму, добре розрівнюємо по всій формі і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 6 хвилин, все залежить від вашої духовки.
Готуємо крем. В одну банку згущеного молока додаємо 150 г м'якого вершкового масла і добре перемішуємо вінчиком.
Бісквіт вже спікся, дістаємо його з форми, обрізаємо краї, розрізаємо на 4 частини.
Збираємо торт: перший шматочок бісквіта викладаємо на блюдо, на якому збираємо торт, заварюємо чай з цукром і добре просочуємо бісквіт чаєм.
Промазуємо кремом бісквіт.
Після чого добре промазуємо боки торта і відправляємо його в холодильник.
Прикрашаємо Спартак: натираємо 60-70 грам шоколаду і зверху прикрашаємо торт.
Відправляємо торт ще приблизно на 30 хвилин у холодильник, щоб добре застиг крем, після чого подаємо до столу.