Шоколадна ковбаска з кокосовою начинкою «Баунті» — не десерт, а райська насолода
Шоколадна ковбаса — смакота неймовірна. А ось готується вона досить просто. Ковбаску можна готувати дітям, подавати до святкового столу або гостям, які неочікувано до вас завітали. Це надзвичайно смачно, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
200 грамів пісочного печива
пів склянки цукру
80 грамів вершкового масла
пів склянки води
80 грамів кокосової стружки
80 грамів цукрової пудри
2 столові ложки какао
Починаємо приготування:
Печиво ламаємо на шматочки і кладемо в чашу подрібнювача. Подрібнюємо в крихту і додаємо какао. Все перемішуємо.
У невелику каструлю наливаємо воду і цукор. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння, проварюємо 2-3 хвилини і додаємо в суху суміш, перемішуємо до однорідної маси.
У чашку кладемо вершкове масло, додаємо цукрову пудру і перемішуємо. Туди ж додаємо кокосову стружку і знову перемішуємо.
На стіл кладемо шматочок харчової плівки і викладаємо шоколадну масу, розгортаємо її у вигляді прямокутника. Зверху викладаємо кокосову начинку і вирівнюємо качалкою.
Отриману масу звертаємо в рулет і загортаємо в харчову плівку. Прибираємо в холодильник на кілька годин.
Готовий рулет нарізаємо невеликими шматочками і подаємо до столу.