Навіщо додавати в суп соєвий соус, соду та оцет?

При приготуванні класичних супів список інгредієнтів добре знайомий, інформує Ukr.Media.

Рідкісні інгредієнти у складі страв не зустрічаються.

Однак часом можна почути про застосування зовсім незвичайних продуктів.

Навіщо вводити дивні компоненти?

Роль оцту

У першу чергу компонент додають у борщ для збереження кольору та надання кислинки. Але не тільки в цю страву можна вводити оцет.

Будь-який суп стане цікавішим. Замість звичайного оцту можна вводити яблучний.

Навіщо додавати соду

Не варто боятися додавати цей компонент: достатньо лише однієї щіпки. Завдяки соді зелень зберігає свій соковитий відтінок, а прянощі дають більше аромату та смаку.

Соєвий соус

Мабуть, цей інгредієнт є найнесподіванішим у списку. Однак багато хто вже встиг спробувати його в різних стравах.

Якщо додати трохи соєвого соусу в суп, то перша страва вийде більш цікавою, яскравою і насиченою.

Ось ще список нестандартних інгредієнтів, які можна додавати у супи для створення цікавих смаків:

Фрукти:

  • Яблука в гарбузовий суп
  • Груші в сирний суп
  • Кокос в томатний або карі-суп

Незвичні овочі:

  • Фенхель
  • Пастернак
  • Топінамбур

Сири:

  • Блакитний сир у грибний суп
  • Бринза в овочевий суп
  • Плавлений сир у будь-які супи для сирного кремового смаку

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *