Нарізану чи натерту: яку цибулю найкраще додавати в котлетний фарш

Ріпчаста цибуля є важливим інгредієнтом для котлетного фаршу. Вона робить котлети соковитими та яскравими на смак. Також вона дає змогу страві тримати форму в процесі смаження та після подачі, інформує Ukr.Media.

При цьому, у фарш із цибулею можна навіть не додавати хліб.

Однак багато кулінарів сперечаються, в якому ж вигляді додавати цибулю у фарш для котлет. Хтось воліє дрібно нарізати овоч, а інші — натирають його.

Досвідчені шеф-кухарі рекомендують перетворювати цибулю до стану кашки. Так котлети набудуть соковитості, якої їм бракує, і поліпшать смакові якості страви.

Зробити «кашку» можна натерши цибулю на дрібній тертці, або перебивши блендером.

Однак, якщо котлети готуватимуться з рубаного м'яса, то й цибулю варто нарізати ножем.

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *