Я ніколи не віджимаю кабачки, коли готую з них оладки, розповідаю, що роблю

Ділюся одним з рецептів, які я в липні готую практично щодня, інформує Ukr.Media.

Колись я поділилася цим рецептом з подругою, а вона мені сказала, що кабачки потрібно віджимати, інакше "все потече і оладки не пропечуться".

Але я завжди готую оладки з кабачків за цим рецептом. Я люблю саме такі — ніжні і злегка вологі. Якщо сік віджати — смак зовсім інший виходить.

Інгредієнти

  • Кабачки — 2 шт. (600-700 г)
  • Цибуля — 1 шт.
  • Яйця — 2 шт.
  • Борошно — 4-5 ст.л.
  • Перець чорний молотий
  • Сіль

Як я готую

Кабачок натираю на крупній тертці. Сюди ж, але вже на дрібній тертці, натираю цибулю. НЕ СОЛЮ!

Додаю борошно, яйця і чорний перець. Перемішую це все.

Ставлю на вогонь сковорідку. Точніше, відразу дві! Наливаю трохи рослинної олії. Коли олія розігрілася — додаю в тісто для оладок сіль. Тільки зараз. В самому кінці! Відразу перед тим, як буду смажити.

Перемішую і викладаю тісто ложкою на сковорідку. Готую на НЕВЕЛИКОМУ вогні! Обсмажую з одного боку до гарного рум'яного кольору і перевертаю. Тепер можна накрити кришкою — так оладки ще краще пропечуться. Вогонь не збільшую!

Викладаю готові оладки на паперовий рушник.

Подаю зі сметанним соусом. Це дуже смачно!

Я знаю, що багато хто готує по-іншому. Натирають кабачки, відразу солять і віджимають. Але спробуйте цей рецепт.

Нам так подобається набагато більше. Оладки виходять соковиті і дуже смачні!

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *