Горіховий соус: ідеально смакує до м’яса, овочів і риби

Горіховий соус по цьому рецепту універсальний, тому його можна додавати до баклажанів, шашлику, м'яса чи риби. Щоб домогтися необхідної густоти і текстури горіхової маси, потроху вливайте злегка теплу кип'ячену воду, інформує UkrMedia.

Інгрідієнти:

  • горіхи волоські — 200гр;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • сіль — за смаком;
  • коріандр (мелений) — 1/2 ч. л.;
  • петрушка — 2-3 гілочки;
  • оцет винний — 1 ч. л.;
  • вода (тепла) — за смаком.

Приготування:

  • Подрібнюємо ядра горіхів зручним для себе методом, використовуючи будь-який потужний кухонний гаджет.
  • Додаємо до мелених горіхів пропущений через прес часник.
  • У гілочок петрушки обриваємо листя і дрібно рубаємо їх. Додаємо до решти інгредієнтів горіхового соусу.
  • Наливаємо в ємність оцет і приправляємо сіллю. Розмішуємо і підливаємо воду.
  • Знову перемішуємо горіхову масу, за потреби підливаючи воду, щоб домогтися потрібної густоти соусу. В кінці додаємо в миску мелений коріандр.
  • Ретельно перетираємо масу, горіховий соус подаємо до столу. Приємного апетиту!

    Джерело: ukr.media

    Ответить

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *