Горіховий, мокко та інші рецепти сиропів, які чудово поєднуються з кавою

Нехай багато хто вважає каву цілком самостійним напоєм, інші не можуть уявити її без доповнень у вигляді лікеру чи коньяку. Ми вирішили зібрати топ безалкогольних сиропів, які чудово поєднуються з кавою та чудово урізноманітнять ваш ранковий кавовий ритуал, інформує Ukr.Media.

Ванільний

Що нам знадобиться:

  • Цукор — 1 склянка.
  • Вода — 1 склянка.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.

Як готуємо:

Змішуємо воду з цукром у невеликій каструлі. Доводимо до кипіння, доки цукор не розчиниться. Після того як ви знімете розтоплений цукор із плити, можна додати ванільний екстракт. Перемішуємо і чекаємо, поки готовий сироп охолоне. Зберігаємо готовий сироп у холодильнику.

Моко

Що нам знадобиться:

  • Вода — 1 склянка.
  • Цукор — 1 склянка.
  • Какао-порошок — чверть склянки.

Як готуємо:

Змішуємо всі інгредієнти у каструлі. Доводимо сироп до кипіння, перемішуючи до повного розчинення цукру та какао. Знімаємо з вогню і чекаємо, доки охолоне. Зберігаємо готовий сироп у холодильнику.

М'ятний

Що нам знадобиться:

  • Вода — 1 склянка.
  • Цукор — 1 склянка.
  • М'ята — 1 склянка листя.

Як готуємо:

Змішуємо всі інгредієнти у каструлі та ставимо на вогонь до закипання. Дочекайтеся, поки сироп не почне набувати жовтого відтінку. Не використовуйте сироп одразу, він повинен настоятися у холодильнику.

Лісовий горіх

Що нам знадобиться:

  • Вода — 1 склянка.
  • Цукор — 1 склянка.
  • Фундук — половина склянки.

Як готуємо:

Смажимо фундук п'ять хвилин, доки він не стане золотистим. Змішуємо в каструлі воду, цукор та горіхи. Доводимо сироп до кипіння, перемішуючи. Знімаємо з вогню та даємо настоятися півгодини. Проціджуємо через сито, щоб забрати залишки горіха.

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *