Додавання крохмалю в яєчню може надати їй нової текстури та поліпшити смак. Крохмаль має зв'язувальні властивості, які допомагають створити пишну і ніжну консистенцію, інформує Ukr.Media.
Щоб додати крохмаль у яєчню, вам знадобиться невелика щіпка крохмалю і ложка води. Збийте яйця в мисці та додайте крохмаль. Добре розмішайте, щоб крохмаль рівномірно розподілився по яйцях. Потім додайте ложку води і знову добре перемішайте.
Приготування яєчні з додаванням крохмалю відбувається так само, як і зазвичай. Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії, вилийте суміш яєць із крохмалем і водою та смажте на середньому вогні, помішуючи, доки яйця не згорнуться і не стануть набувати пишної текстури.
Таким чином, додавання крохмалю і води в яєчню може надати їй особливої пишності та ніжності, схожої на омлет. Це простий спосіб урізноманітнити свій сніданок і надати звичайній яєчні нового смаку.
Джерело: ukr.media