Алкогольні коктейлі з червоним вином: беріть на замітку

ольні коктейлі з червоним вином: беріть на замітку />

Апельсини в червоному вині «Кармен»

  • сухе червоне вино — 60 мл
  • апельсинові часточки — 2-3 шт.
  • апельсиновий сік — 40 мл
  • цукровий сироп — 20 мл
  • лід — 1-2 кубика

У келих покласти апельсинові часточки, налити сухе червоне вино, апельсиновий сік, цукровий сироп і все акуратно перемішати ложечкою. Потім долити трохи червоного шампанського і покласти лід. Прикрасити часточкою апельсина, інформує Ukr.Media.

Журавлинний коктейль «Лявониха»

  • морс журавлинний — 60 мл
  • цукор — 20 г
  • вино столове червоне — 20 мл
  • ванілін, шампанське (за бажанням) — 30 мл
  • лід — 1-2 кубика

У журавлинний морс додати цукровий сироп, червоне столове вино, якщо хочете, то і червоне шампанське, також ванілін, влити охолоджену кип'ячену воду, розлити по келихах і покласти лід. Прикрасити гілочкою м'яти.

Коктейль «Кулон»

  • червоне вино — 60 мл
  • полуничний сироп — 20 мл
  • лимонний сік — 20 мл
  • малиновий сік — 10 мл
  • лимонний лікер — 5-10 мл
  • лід — 1-2 кубика

Охолоджене червоне вино, лимонний лікер, лимонний і малиновий соки, полуничний сироп змішати і розлити по келихах. Прикрасити ягодами полуниці.

Полуничний шпрітцер

  • охолоджене сухе червоне вино — 75 мл
  • полуничний лікер — 12 мл
  • содова — 100 мл
  • лід

Все змішати, у наповнену льодом склянку налити суміш, прикрасити лимоном.

Коктейль «Шоколадний лід»

  • шоколад — 40 г
  • червоне вино — 50 мл
  • вершки — 100 г
  • лікер — 200 мл
  • подрібнений лід

Розтопити шоколад, додати вершки, лікер, червоне вино, лід і відразу подавати до столу. Прикрасити за бажанням.

Коктейль «Фрукт-бум»

  • персиковий, яблучний, виноградний соки — по 100 мл
  • червоне вино — 300 мл
  • коньяк — 30 мл
  • вершкове морозиво — 50-70 г

Соки, вино, коньяк, морозиво змішати в шейкері, розлити по склянках, прикрасити скибочками фруктів.

Коктейль «Острів Цейлон»

  • міцний чай — 50 мл
  • персиковий сік — 50 мл
  • червоне вино — 0,5 ст. л.
  • ром — 20 мл
  • гранатовий сік — 1 ст. л.
  • коньяк — 10 мл

Чай, соки, вино і ром змішати в шейкері, настояти півгодини. Перед тим, як подати на стіл, збризнути коньяком.

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *