ольні коктейлі з червоним вином: беріть на замітку />
Апельсини в червоному вині «Кармен»
- сухе червоне вино – 60 мл
- апельсинові часточки – 2-3 шт.
- апельсиновий сік – 40 мл
- цукровий сироп – 20 мл
- лід – 1-2 кубика
У келих покласти апельсинові часточки, налити сухе червоне вино, апельсиновий сік, цукровий сироп і все акуратно перемішати ложечкою. Потім долити трохи червоного шампанського і покласти лід. Прикрасити часточкою апельсина, інформує Ukr.Media.
Журавлинний коктейль «Лявониха»
- морс журавлинний – 60 мл
- цукор – 20 г
- вино столове червоне – 20 мл
- ванілін, шампанське (за бажанням) – 30 мл
- лід – 1-2 кубика
У журавлинний морс додати цукровий сироп, червоне столове вино, якщо хочете, то і червоне шампанське, також ванілін, влити охолоджену кип'ячену воду, розлити по келихах і покласти лід. Прикрасити гілочкою м'яти.
Коктейль «Кулон»
- червоне вино – 60 мл
- полуничний сироп – 20 мл
- лимонний сік – 20 мл
- малиновий сік – 10 мл
- лимонний лікер – 5-10 мл
- лід – 1-2 кубика
Охолоджене червоне вино, лимонний лікер, лимонний і малиновий соки, полуничний сироп змішати і розлити по келихах. Прикрасити ягодами полуниці.
Полуничний шпрітцер
- охолоджене сухе червоне вино – 75 мл
- полуничний лікер – 12 мл
- содова – 100 мл
- лід
Все змішати, у наповнену льодом склянку налити суміш, прикрасити лимоном.
Коктейль «Шоколадний лід»
- шоколад – 40 г
- червоне вино – 50 мл
- вершки – 100 г
- лікер – 200 мл
- подрібнений лід
Розтопити шоколад, додати вершки, лікер, червоне вино, лід і відразу подавати до столу. Прикрасити за бажанням.
Коктейль «Фрукт-бум»
- персиковий, яблучний, виноградний соки – по 100 мл
- червоне вино – 300 мл
- коньяк – 30 мл
- вершкове морозиво – 50-70 г
Соки, вино, коньяк, морозиво змішати в шейкері, розлити по склянках, прикрасити скибочками фруктів.
Коктейль «Острів Цейлон»
- міцний чай – 50 мл
- персиковий сік – 50 мл
- червоне вино – 0,5 ст. л.
- ром – 20 мл
- гранатовий сік – 1 ст. л.
- коньяк – 10 мл
Чай, соки, вино і ром змішати в шейкері, настояти півгодини. Перед тим, як подати на стіл, збризнути коньяком.
Джерело: ukr.media