Ви навряд чи станете відвідувати піцерію після того, як скуштуєте страву, приготовлену за рецептом цієї статті.
Інструкцією з виготовлення піци з батона поділилася експерт мережевого видання «БелНовости», кухар Юлія Архіпова.
Її приготування не займе багато часу, а смак виходить чудовий.

До того ж, ви напевно оціните той факт, що для приготування лінивої піци з батона пригодяться будь-які інгредієнти, які є у вашому холодильнику – орієнтуйтесь на свій смак.
Отже, почнемо з батона, який потрібно трохи підготувати. Розріжте його вздовж таким чином, щоб вийшли дві приблизно однакові половинки-човники.
З кожної з них вийміть м'якоть, після чого розмістіть заготовки на листі, попередньо застеленому пергаментом.
Що стосується начинки, то повторимося: ви можете використовувати будь-які продукти на ваш розсуд.
Це можуть бути сосиски, ковбаса, бекон або курка, свіжі або мариновані овочі, гриби, різний сир і т.д.
Секрет цієї страви – у її заливанні. Саме завдяки її присутності піца з батона виходить м'якою всередині, з хрусткою скоринкою та насиченим сирним смаком.
Для її приготування змішайте два яйця, трохи молока і більше сиру.
Можна приступати до збирання піци. Змастіть наші «човники» всередині кетчупом, потім покладіть у них начинку і вилийте заливку.
Тепер відправляйте блюдо у розігріту до 180 градусів духовку. Орієнтовний час виготовлення складає 10-15 хвилин (залежить від потужності духової шафи).
Читайте також
- Ніхто не смажить заморожені пельмені: ось що треба робити натомість
- Котлети по-французьки: рецепт для господарок, які хочуть різноманітності