Філе мінтаю – один з популярних рибних продуктів, який може часто з'являтися на столі.
Процес приготування є досить простим і навряд чи може здивувати.
Але, якщо хочеться отримати справді смачне, ніжне та ароматне філе, потрібно згасити мінтай на сковороді з овочами та сметаною.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії Юлія Архіпова.
Інгредієнти
На 500 г риби потрібно взяти:
- цибуля – 1 шт.;
- борошно – 3 ст. л.;
- морква – 1 ст. л.;
- часник – 1 зуб.;
- сметана – 300 мл;
- вода – 1 ст.
Також треба підготувати трохи рослинної олії, солі та перцю.
Як згасити мінтай у сметані
Філе за потреби потрібно нарізати на порційні шматочки, а потім посолити, поперчити і можна додати трохи подрібненого часнику.
Потім рибу треба злегка обсмажити на олії.
Цибулю слід нарізати кубиками, а моркву потрібно натерти.
Овочі необхідно обсмажити до золотистого кольору. Зверху потрібно покласти рибу, а потім вилити суміш із сметани, борошна та води.
Гасити під кришкою та на повільному вогні страву необхідно ще близько 15-20 хвилин.
Раніше ми розповідали, як покращити смак риби.
Читайте також
- Навіщо разом із картоплею варити часник: цікава кулінарна хитрість – про неї варто дізнатися кожному гурману
- Що додати в омлет, щоб страва стала смачнішою та пишнішою: кулінарна хитрість