Ароматна скумбрія до обіду чи вечері – це чудовий варіант.
Плюс такої страви в тому, що процес приготування швидкий і легкий.
Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати скумбрію
Рибу слід почистити, позбавити хвоста, нутрощів і голови, а потім розрізати на порційні шматочки.
Потім заготовку потрібно посолити та поперчити.
Крім цього, слід підготувати кілька плодів картоплі, моркви та цибулі.
Овочі треба почистити та нарізати. У глибокій мисці їх треба перемішати зі спеціями, сіллю.
Із них потрібно зробити подушку для риби.
Тому в рукав для запікання слід спочатку помістити шматочки коренеплодів, а зверху треба викласти рибу.
Випікати блюдо слід близько 30-35 хвилин при 190 градусах.
Важливо враховувати, що духовку треба заздалегідь розігріти.
Раніше ми розповідали, навіщо додавати цукор під час смаження риби.
Читайте також
- Як правильно заварити ромашковий чай: рецепт простого та корисного напою
- Як врятувати пересолений суп: досвідчені кухарі назвали 3 способи – що варто взяти на замітку