Одним із улюблених рецептів радянських господинь є салат із риби зі свіжими помідорами.
Завдяки незвичайному поєднанню інгредієнтів у страви виходить незвичайний та свіжий смак.
Для приготування потрібно:
- риба (осетрина, судак чи лосось) – 200 гр;
- помідор – 1 шт.;
- огірок (свіжий) – 1 шт.;
- огірок (солоний) – 1 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- салат листовий – 75 гр.;
- майонез;
- оцет – 1 ст. л.
Як готувати
1. Рибу краще відразу купити філе. Потім відварити та нарізати на маленькі шматочки.

2. Картоплю відварюємо в мундирах, чистимо і дрібно нарізаємо. Кришемо дрібними скибочками солоні огірки.
3. Помідори та свіжі огірки нарізаємо кружальцями.
4. Складаємо всі інгредієнти (крім томатів та свіжих огірків) у миску та додаємо подрібнене листя салату.
5. Заправляємо майонезом, додаємо оцет, перемішуємо, прикрашаємо скибочками свіжих помідорів та огірків.
Прикрашаємо свіжою зеленню, охолоджуємо та подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Читайте також
- Як приготувати ліниву лазанью: готується швидше та простіше класичної страви
- Як правильно чергувати шари в салаті «Оселедець під шубою»: найкращий варіант