Як приготувати салат з риби з помідорами?

Одним із улюблених рецептів радянських господинь є салат із риби зі свіжими помідорами.

Завдяки незвичайному поєднанню інгредієнтів у страви виходить незвичайний та свіжий смак.

Для приготування потрібно:

  • риба (осетрина, судак чи лосось) – 200 гр;
  • помідор – 1 шт.;
  • огірок (свіжий) – 1 шт.;
  • огірок (солоний) – 1 шт.;
  • картопля – 3 шт.;
  • салат листовий – 75 гр.;
  • майонез;
  • оцет – 1 ст. л.

Як готувати

1. Рибу краще відразу купити філе. Потім відварити та нарізати на маленькі шматочки.

Овощи
Фото: © Білновини

2. Картоплю відварюємо в мундирах, чистимо і дрібно нарізаємо. Кришемо дрібними скибочками солоні огірки.

3. Помідори та свіжі огірки нарізаємо кружальцями.

4. Складаємо всі інгредієнти (крім томатів та свіжих огірків) у миску та додаємо подрібнене листя салату.

5. Заправляємо майонезом, додаємо оцет, перемішуємо, прикрашаємо скибочками свіжих помідорів та огірків.

Прикрашаємо свіжою зеленню, охолоджуємо та подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як приготувати ліниву лазанью: готується швидше та простіше класичної страви
  • Як правильно чергувати шари в салаті «Оселедець під шубою»: найкращий варіант

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *