Щоб приготувати рибні котлети, необхідно приготувати фарш із риби. Для цього потрібно очистити рибу, випатрати, вибрати кістки.
Потім вже можна приступати до приготування фаршу. Але є швидший спосіб – із рибної консерви.
Потрібно:
- картопля – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- рибні консерви (сайра чи скумбрія) – 1 банка;
- жовток – 1 яйця;
- манка – 1 ст. л.;
- сіль, перець за смаком.
Як готувати
1. Картоплю потрібно відварити в «мундирі», почистити, натерти на тертці.

2. Рибні консерви розминаємо вилкою разом з маслом.
3. Змішуємо терту картоплю з рибними консервами.
4. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо на олії, поки не стане прозорою.
5. Додаємо цибулю в майбутній фарш, а також манку та яєчний жовток, добре вимішуємо масу.
6. Формуємо котлети, пануємо в борошні або сухарях і обсмажуємо на олії на середньому вогні.
Раніше ми розповідали, як смачно приготувати картоплю на святковий стіл.
Читайте також
- Які 3 хитрощі допоможуть зробити печінку соковитою та м'якою: про що не варто забувати господиням
- Куди не варто додавати базилік: страва буде безнадійно зіпсована