Як приготувати рибні котлети швидко: неймовірно просто

Щоб приготувати рибні котлети, необхідно приготувати фарш із риби. Для цього потрібно очистити рибу, випатрати, вибрати кістки.

Потім вже можна приступати до приготування фаршу. Але є швидший спосіб – із рибної консерви.

Потрібно:

  • картопля – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • рибні консерви (сайра чи скумбрія) – 1 банка;
  • жовток – 1 яйця;
  • манка – 1 ст. л.;
  • сіль, перець за смаком.

Як готувати

1. Картоплю потрібно відварити в «мундирі», почистити, натерти на тертці.

Рыба
Фото: © Білновини

2. Рибні консерви розминаємо вилкою разом з маслом.

3. Змішуємо терту картоплю з рибними консервами.

4. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо на олії, поки не стане прозорою.

5. Додаємо цибулю в майбутній фарш, а також манку та яєчний жовток, добре вимішуємо масу.

6. Формуємо котлети, пануємо в борошні або сухарях і обсмажуємо на олії на середньому вогні.

Раніше ми розповідали, як смачно приготувати картоплю на святковий стіл.

Читайте також

  • Які 3 хитрощі допоможуть зробити печінку соковитою та м'якою: про що не варто забувати господиням
  • Куди не варто додавати базилік: страва буде безнадійно зіпсована

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *