Риба – продукт, який насичений масою корисних елементів і має бути у постійному раціоні.
Але не завжди риба виходить апетитною. У такому разі слід приготувати кляр, який зробить частування ароматнішим, хрустким.
Спосібом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости», кухарка Юлія Архіпова.

Як пояснила фахівець, для приготування треба взяти щонайменше компонентів.
Які продукти потрібні
- Філе, 400 г,
- Чорний мелений перець та сіль,
- Вода, 100 мл
- Яйце, 1 шт.,
- Борошно, 100 г,
- Крохмаль, 30 г,
- Розпушувач, 5 г,
- Куркума,
- Рослинна олія.
Процес приготування
Рибу треба розділити на невеликі шматки, посолити та поперчити.
В окремій мисці потрібно змішати частину борошна з крохмалем, водою, жовтком та куркумою. Після цього можна додати білок, щіпку солі та інші продукти.
Масу слід ретельно перемішати до однорідності. В окремій тарілці повинна бути частина борошна, що залишилася.
Спочатку шматочки риби слід обваляти в борошні, а потім занурити в кляр.
Потім можна переходити до смаження. Готувати філе потрібно на попередньо розігрітій сковороді.
Раніше ми розповідали, як приготувати стейки із цвітної капусти.
Читайте також
- 3 несподівані добавки для борщу: з ними перша страва стане ще смачнішою
- Як правильно готувати страви з сиру: кухарі розкрили секрети – про що варто знати господаркам