Як приготувати рибне філе в хрусткому клярі: простий рецепт апетитної та ситної страви

Риба – продукт, який насичений масою корисних елементів і має бути у постійному раціоні.

Але не завжди риба виходить апетитною. У такому разі слід приготувати кляр, який зробить частування ароматнішим, хрустким.

Спосібом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости», кухарка Юлія Архіпова.

Рыба
Фото: © Білновини

Як пояснила фахівець, для приготування треба взяти щонайменше компонентів.

Які продукти потрібні

  • Філе, 400 г,
  • Чорний мелений перець та сіль,
  • Вода, 100 мл
  • Яйце, 1 шт.,
  • Борошно, 100 г,
  • Крохмаль, 30 г,
  • Розпушувач, 5 г,
  • Куркума,
  • Рослинна олія.

Процес приготування

Рибу треба розділити на невеликі шматки, посолити та поперчити.

В окремій мисці потрібно змішати частину борошна з крохмалем, водою, жовтком та куркумою. Після цього можна додати білок, щіпку солі та інші продукти.

Масу слід ретельно перемішати до однорідності. В окремій тарілці повинна бути частина борошна, що залишилася.

Спочатку шматочки риби слід обваляти в борошні, а потім занурити в кляр.

Потім можна переходити до смаження. Готувати філе потрібно на попередньо розігрітій сковороді.

Раніше ми розповідали, як приготувати стейки із цвітної капусти.

Читайте також

  • 3 несподівані добавки для борщу: з ними перша страва стане ще смачнішою
  • Як правильно готувати страви з сиру: кухарі розкрили секрети – про що варто знати господаркам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *