Ідеальні сирники без суєти та зайвих інгредієнтів: пишні та по сковороді не розповзаються

Сирники повинні бути м'якими та пишними, вони не повинні розповзатися по сковороді або бути щільними та важкими.

Для цього не варто захоплюватися і додавати в давно перевірені рецепти непотрібні інгредієнти.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати ідеальні сирники.

Сырники
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир (від 5% жирності) – 250 гр;
  • сіль – 20 гр;
  • цукор – 20 гр;
  • манка – 2/3 ст. л;
  • ванілін.

Як готувати

1. Протираємо через сито сир, змішуємо із сіллю, цукром, ваніліном в однорідну масу.

2. За готовністю додаємо манку та, перемішавши, накриваємо тісто харчовою плівкою. Чим довше чекати, тим краще вийде маса.

У рецептах трапляються рекомендації від 30 хвилин до 2 годин.

3. Потім залишиться сформувати сирники, і можна обсмажувати їх на олії або запікати в духовці.

Раніше ми розповідали, що можна приготувати із пекінської капусти.

Читайте також

  • Як приготувати смачні бананові грінки: чудовий додаток до сніданку – простий рецепт
  • Навіщо заливати печінку окропом: корисна кулінарна хитрість

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *