Як смачно посмажити сир: простий рецепт закуски ресторанної якості – здивуйте гостей

Смажений сир відносять до вишуканих закусок, які можна побачити в меню хороших ресторанів.

Однак мало хто знає про те, що приготувати таку страву самостійно не складе жодних труднощів.

До того ж рецепт приготування ідеальної закуски неймовірно простий, ділиться експерт мережевого видання “БелНовости” у питаннях кулінарії кухар Юлія Архіпова.

сыр
Фото: Pixabay

Як смачно посмажити сир

Список продуктів

– півкіло сиру (можна брати камамбер, моцареллу, сулугуні, голландську та інші);
– близько сорока грамів пшеничного борошна;
– куряче яйце;
– ложка жирних вершків (від 30% і від);
– кілька великих ложок панірувальних сухарів;
– рафінована оливкова олія для смаження.

Як приготувати апетитну закуску.

Спочатку потрібно нарізати сир на зручні кубики, які можна буде легко засмажити. Також важливо пам'ятати про те, що за наявності специфічної скоринки ми її видаляємо, інакше смажений сир не вийде таким якісним.

Далі з'єднуємо куряче яйце із вершками.

Шматочки сиру спочатку потрібно обдати борошном, а потім відправити їх у ємність із яйцем та вершками. Залишиться лише використовувати панування.

Далі прогріваємо сковорідку з оливковою олією.

Обсмажується сир дві хвилини з одного боку. Після сміливо подаємо закуску до столу. Ідеально поєднується страва з будь-якими ягідними соусами.

Раніше ми розповідали про те, за допомогою яких секретів можна приготувати неймовірно пишні оладки.

Читайте також

  • Чи варто гасити соду і як робити це правильно: коротке пояснення
  • Чому не вийшло смачно запекти овочі: названі основні помилки – їх багато хто припускає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *