Як приготувати соус для шаурми: перевірений рецепт

Багато хто помітив, що успіх покупної шаурми в основному полягає в соусі.

За рештою параметрів покупний фастфуд явно програє домашньому.

Якщо ви хочете приготувати неймовірно ефектну шаурму, то варто спробувати приготувати і специфічний соус, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова.

чеснок
Фото: © Білновини

Як приготувати соус для шаурми?

Спочатку потрібно змішати по половині склянки жирного майонезу та сметани. Якщо ви бажаєте, щоб соус був смачним, майонез краще брати домашній.

Після цього вливаємо склянку кефіру і ще раз перемішуємо.

Вводимо будь-які спеції та сіль. Подрібнюємо за допомогою преса дві часточки часнику та відправляємо у заготовку, перемішуємо.

Беремо один маринований огірок і рубаємо його дрібніше, вводимо до інших компонентів.

Також можна запровадити і трохи зелені.

Перемішуємо ще раз і використовуємо за призначенням: розкішний соус для шаурми готовий.

Раніше ми розповідали про те, як приготувати салат із яйцями та кропивою.

Читайте також

  • При приготуванні пюре замініть молоко цим продуктом: страва вийде набагато ніжнішою та смачнішою
  • Як смачно запекти кабачки з іншими овочами: смачно та просто – перевірений рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *