Зазвичай з фаршу готуються котлети, фрикадельки або він додається до пирогів або пиріжок.
Але можна подати оригінальнішу страву, яка також виходить апетитною і неймовірно соковитою.
Хрумка і ароматна сирно-цибулева скоринка тільки доповнить таке частування.

Інгредієнти
Для приготування 4-5 порцій потрібно взяти:
- фарш – 700 г;
- цибуля – 4 шт.;
- вода – 70 мл;
- сир – 150 г.
Також треба підготувати сіль, мелений перець та майонез. Їх кількість необхідно вибирати виходячи із власних смакових уподобань.
Як готувати
Шматочки цибулини треба залити водою та подрібнити за допомогою блендера до стану кашки.
Потім потрібно втрутити сіль, перець, а потім все це треба додати до фаршу.
Масу потрібно ретельно перемішати та розділити на 4-5 однакових частин.
Цибулю, що залишилася, треба нарізати кільцями і обсмажити на рослинному маслі.
Як тільки часточки стануть м'якими, це означає, що вогонь можна вимикати.
Деко потрібно змастити олією.
Зверху потрібно викласти порції фаршу, на які треба покласти обсмажену цибулю, трохи майонезу та твердий тертий сир.
Близько 20-30 хвилин страву треба запікати за 180 градусів.
Раніше ми розповідали як приготувати смачні котлети без фаршу.
Читайте також
- Готуємо швидкий десерт із банана, какао та йогурту: відмінний варіант для солодкого перекушування
- Як замаринувати перець всього за 2 години: закуска ароматна і хрумка – простіше рецепта не знайти