Існує безліч різновидів піци. І далеко не всі з них популярні.
Так, до маловідомих варіантів страви входить піца з картоплі.
І варто підкреслити, що гурманам все ж таки варто звернути увагу на дану страву.

Справа в тому, що картопляна піца відрізняється неймовірно яскравим смаком і є дуже ситною.
Цікавим рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Як приготувати картопляну піцу.
Візьміть п'ять картоплин, позбавте їх шкірки і подрібніть за допомогою терки. Використовуйте той бік пристрою, на якому розташовані великі краплеподібні отвори.
Посоліть картопляну масу, що вийшла, і додайте в неї два сирі яйця.
Ретельно перемішайте вміст ємності. Суміш, що вийшла, рівномірно розподіліть по дну змащеною рослинною олією сковорідки.
Закрийте посуд кришкою, поставте її на конфорку, увімкніть мінімальний вогонь і зачекайте 10 хвилин.
Потім переверніть картопляну основу, що вийшла, і покрийте її начинкою. Можна використовувати улюблені інгредієнти. Зазвичай йдеться про кетчуп, ковбасу, томати і тертий сир.
Поверніть кришку на сковороду та зачекайте ще чверть години. Весь цей час страва має готуватися на мінімальному вогні.
На виході виходить незвичайна та дуже апетитна піца. Гурман навряд чи буде розчарований цією стравою.
Раніше експерт розповіла, що потрібно зробити з перлівкою, щоб каша вийшла набагато смачнішою.
Читайте також
- Як приготувати пишний омлет: найкращі добавки та помилки господарок
- Далеко не кожній господині вдається приготувати смачний плов: які найчастіші помилки