Суп – невід'ємна частина здорового раціону людини, особливо восени, коли організму потрібно більше гарячої рідкої їжі.
Тільки біда: приготування супів, як правило, займає багато часу: доводиться витрачати час на засмажку і варіння бульйону.
Проте експерт мережевого видання «БелНовости» кухарка Юлія Архіпова поділилася простим рецептом овочевого супу, де не потрібна попередня обробка продуктів.

Достатньо нарізати інгредієнти та скласти їх у каструлю у певній послідовності, адже час приготування у кожного продукту різний.
Отже, для початку запасіться необхідними інгредієнтами: кабачками, броколі, морквою, болгарським перцем, селера і петрушкою.
Наріжте моркву та кабачки на кружечки невеликого розміру, селера – у формі півмісяця, болгарський перець – середні кубики, а капусту броколі розділіть на суцвіття.
Спочатку в наповнену водою каструлю закиньте кабачки та моркву. Варіть їх до напівготовності. Через 10 хвилин додайте селеру та перець, а ще через 7 хвилин – броколі.
Приправте овочі сіллю та перцем. Через 5 хвилин зніміть суп із вогню.
Смачна овочева страва готова – подавайте її до столу, використавши як прикрасу листя петрушки.
Читайте також
- Що приготувати з баклажанів на зиму: рецепт ідеального салату
- Що варити першим для щей – картопля чи капусту: дрібниці, якими не можна нехтувати



