Як зробити відбивні в рази смачнішими: потрібен секретний інгредієнт для панірування

Відбивні готуються досить просто, але покращити смак страви і зробити її більш ситною та цікавою можна за допомогою правильного панірування.

Інгредієнти

Для 4-6 шматочків м'яса слід взяти:

  • сіль – 1-2 щіпки;
  • чорний мелений перець – 1 щіпка;
  • пармезан – 50 г;
  • панірувальні сухарі – 100 г;
  • італійські трави – 1 ч. л.;
  • сушений мелений часник – 1 ч. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • молоко – 2 ст. л.

Процес приготування

М'ясо необхідно загорнути у харчову плівку та відбити. Потім продукт слід поперчити та посолити.

Отбивные
Фото: © Білновини

Сир треба натерти і змішати з панірувальними сухарями, спеціями.

В окремій ємності необхідно збити яйця з молоком.

Спочатку кожен м'ясний шматочок потрібно вмочити в молочно-яєчну суміш, а потім у суху масу. Після цього відбивні можна викладати на розігріту сковороду.

Перед подачею страву бажано посипати свіжою зеленню, щоб вона була більш апетитною.

Раніше ми розповідали, як правильно вибрати якісне м'ясо у магазині.

Читайте також

  • Що приготувати на сніданок замість звичних оладок: здивуйте домашніх
  • Як посмажити рибу в клярі з лимонним соком: смачно та просто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *