Відбивні готуються досить просто, але покращити смак страви і зробити її більш ситною та цікавою можна за допомогою правильного панірування.
Інгредієнти
Для 4-6 шматочків м'яса слід взяти:
- сіль – 1-2 щіпки;
- чорний мелений перець – 1 щіпка;
- пармезан – 50 г;
- панірувальні сухарі – 100 г;
- італійські трави – 1 ч. л.;
- сушений мелений часник – 1 ч. л.;
- яйця – 2 шт.;
- молоко – 2 ст. л.
Процес приготування
М'ясо необхідно загорнути у харчову плівку та відбити. Потім продукт слід поперчити та посолити.

Сир треба натерти і змішати з панірувальними сухарями, спеціями.
В окремій ємності необхідно збити яйця з молоком.
Спочатку кожен м'ясний шматочок потрібно вмочити в молочно-яєчну суміш, а потім у суху масу. Після цього відбивні можна викладати на розігріту сковороду.
Перед подачею страву бажано посипати свіжою зеленню, щоб вона була більш апетитною.
Раніше ми розповідали, як правильно вибрати якісне м'ясо у магазині.
Читайте також
- Що приготувати на сніданок замість звичних оладок: здивуйте домашніх
- Як посмажити рибу в клярі з лимонним соком: смачно та просто