Як приготувати смачну піцу з батона і все, що є в холодильнику: рецепт

Ви навряд чи станете відвідувати піцерію після того, як скуштуєте страву, приготовлену за рецептом цієї статті.

Інструкцією з виготовлення піци з батона поділилася експерт мережевого видання «БелНовости», кухар Юлія Архіпова.

Її приготування не займе багато часу, а смак виходить чудовий.

Хлеб
Фото: © Білновини

До того ж, ви напевно оціните той факт, що для приготування лінивої піци з батона пригодяться будь-які інгредієнти, які є у вашому холодильнику – орієнтуйтесь на свій смак.

Отже, почнемо з батона, який потрібно трохи підготувати. Розріжте його вздовж таким чином, щоб вийшли дві приблизно однакові половинки-човники.

З кожної з них вийміть м'якоть, після чого розмістіть заготовки на листі, попередньо застеленому пергаментом.

Що стосується начинки, то повторимося: ви можете використовувати будь-які продукти на ваш розсуд.

Це можуть бути сосиски, ковбаса, бекон або курка, свіжі або мариновані овочі, гриби, різний сир і т.д.

Секрет цієї страви – у її заливанні. Саме завдяки її присутності піца з батона виходить м'якою всередині, з хрусткою скоринкою та насиченим сирним смаком.

Для її приготування змішайте два яйця, трохи молока і більше сиру.

Можна приступати до збирання піци. Змастіть наші «човники» всередині кетчупом, потім покладіть у них начинку і вилийте заливку.

Тепер відправляйте блюдо у розігріту до 180 градусів духовку. Орієнтовний час виготовлення складає 10-15 хвилин (залежить від потужності духової шафи).

Читайте також

  • Ніхто не смажить заморожені пельмені: ось що треба робити натомість
  • Котлети по-французьки: рецепт для господарок, які хочуть різноманітності

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *