Як смачно запекти скумбрію в духовці: підійде до будь-якого гарніру – кулінарна хитрість

Ароматна скумбрія до обіду чи вечері – це чудовий варіант.

Плюс такої страви в тому, що процес приготування швидкий і легкий.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Рыба
Фото: © Білновини

Як приготувати скумбрію

Рибу слід почистити, позбавити хвоста, нутрощів і голови, а потім розрізати на порційні шматочки.

Потім заготовку потрібно посолити та поперчити.

Крім цього, слід підготувати кілька плодів картоплі, моркви та цибулі.

Овочі треба почистити та нарізати. У глибокій мисці їх треба перемішати зі спеціями, сіллю.

Із них потрібно зробити подушку для риби.

Тому в рукав для запікання слід спочатку помістити шматочки коренеплодів, а зверху треба викласти рибу.

Випікати блюдо слід близько 30-35 хвилин при 190 градусах.

Важливо враховувати, що духовку треба заздалегідь розігріти.

Раніше ми розповідали, навіщо додавати цукор під час смаження риби.

Читайте також

  • Як правильно заварити ромашковий чай: рецепт простого та корисного напою
  • Як врятувати пересолений суп: досвідчені кухарі назвали 3 способи – що варто взяти на замітку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *