Як приготувати кукурудзяну кашу: смачна та корисна страва

Багато хто чув про те, що кукурудзяна каша є дуже цікавою стравою, здатною урізноманітнити раціон.

Також цю страву можна сміливо назвати дуже корисною.

До того ж приготувати кукурудзяну кашу гідної якості не важко, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань приготування їжі кухар Юлія Архіпова.

кастрюля
Фото: © Білновини

Як приготувати цю страву

Список інгредієнтів

– дві ложки поленти (кукурудзяної крупи);
– Склянка води;
– пара ложок меду;
– за бажанням кориця, мускатний горіх, насіння кунжуту, родзинки;
– Дрібка солі.

Процес приготування

Перевага даної каші полягає в тому, що до неї підійдуть будь-які добавки – цукати, родзинки, прянощі, насіння. Це зробить кашу тільки смачнішою та поживнішою.

Спочатку необхідно відправити в ємність для варіння склянку води та дрібку солі. Після чекаємо на момент, коли закипить рідина.

Далі всипаємо поленту.

Дана каша потребує вашої уваги: інакше грудочок не уникнути. Зручно користуватися кондитерським віночком.

Далі варимо до консистенції, яка нам подобається. Вимикаємо вогонь, вводимо мед. На цьому етапі додаємо ті інгредієнти, які вибрали.

Якщо йдеться про цукати та родзинки, то їх спочатку вимочують. Якщо ви вирішили додати горіхи, їх варто попередньо подрібнити.

Читайте також

  • Навіщо досвідчені кондитери додають до десертів сіль: ви здивуєтеся
  • Що приготувати з кабачків: чудова запіканка із сиром

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *