Кляру, в який передбачається вмочувати відбивні, потрібно бути не тільки апетитним, щільним і хрустким.
Він також у жодному разі не повинен відпадати від м'яса, вважає експерт мережевого видання «БелНовости» кухар Юлія Архіпова.
Така якість служить гарантом того, що страва вийде не тільки смачною, але й красивою.

Кляр, приготовлений за рецептом з цієї статті, відповідає всім вимогам, що висуваються для нього – спробуйте і переконайтеся в цьому самі. Для цього на півкілограма свинини вам знадобиться:
- 2 яйця;
- 3 столові ложки борошна;
- 100 г твердого сиру;
- 2 щіпки мускатного горіха;
- сіль та чорний мелений перець – за смаком.
Візьміть шматок свинини, промийте його під холодною водою та висушіть за допомогою паперових рушників.
Потім наріжте м'ясо тонкими скибочками. Кожну скибочку загорніть у харчову плівку і акуратно відбийте за допомогою кухонного молотка.
Після того як ви відбили шматочки свинини, посоліть їх і поперчіть на ваш смак.
У великій мисці збийте віночком два яйця разом із 100 грамами тертого твердого сиру та будь-якими спеціями на ваш вибір. Гармонійно тут буде виглядати мускатний горіх.
Перед тим як почати смажити відбивні, переконайтеся, що м'ясо добре висушене паперовим рушником. Це допоможе кляр краще прилипнути до м'яса і не відпадати під час смаження.
Спочатку обваляйте кожен шматочок м'яса в борошні, потім зануріть його в кляр і обваляйте ще раз у борошні. До речі, вдруге можна використовувати панірувальні сухарі замість борошна.
Покладіть відбивні на розігріту сковороду відразу після занурення у кляр.
Будьте обережні та перевертайте відбивні тільки після того, як кляр схопиться. Пам'ятайте, що часте перевертання може призвести до того, що кляр відвалиться.
Раніше ми ділилися рецептом смачного та корисного сирного пирога.
Читайте також
- Як приготувати млинці на молоці: рецепт для тих, хто терпіти не може готувати сніданки
- Чому не можна нарізати помідори, встановлені плодоніжкою догори: часта кулінарна помилка