З одного боку, отримання рясного врожаю кабачків – це дуже добре: у дачника з'являється великий запас цих смачних овочів.
З іншого боку, плодів може виявитися так багато, що їх доведеться роздавати друзям та знайомим. І не факт, що всі погодяться прийняти такий подарунок.
А якщо не з'їсти кабачки вчасно або не роздати їх, то вони просто зіпсуються.

Запаси зібраних вами плодів виявилися величезними, а стандартні кабачкові страви (наприклад, кружечки в клярі) вже набридли?
Чи не біда! Зверніть увагу на одну цікаву страву. Воно напевно сподобається вам! Ви і ваші домочадці будете готові насолоджуватися цією смакотою чи не щодня.
Рецептом шикарної страви з кабачків поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архипова.
Як приготувати оладки кабачкові з сиром
Натріть півкіло кабачків і позбавте масу від зайвої рідини.
Далі додайте 100 г тертого сиру, пару яєць і три столові ложки борошна.
Ретельно перемішайте основу та посоліть її.
У результаті вийде тісто, з якого вийдуть шикарні оладки. Просто обсмажте їх на сковороді з обох боків.
«Шайбочки» вийдуть дуже м'якими, ніжними, ситними та неймовірно смачними. Страву рекомендується вживати зі сметаною.
Читайте також
- Мариновані яйця німецькою: здивуйте гостей незвичайною закускою
- Що станеться, якщо змішати чорний та зелений чай: дізнайтесь секрет