Готуємо із звичайного сала ароматну ніжну закуску: оцінять не лише домочадці

Обожнюєте солоне сало? Тоді ця стаття є для вас.

Розповідаємо рецепт найсмачнішої закуски із солоного сала з кропом, часником та перцем.

Як приготувати смачну закуску із сала

Закуска гранично проста у приготуванні, дуже ароматна та ніжна.

сало
Фото: © Білновини

Крім того, закуску можна зберігати, це відмінний варіант у разі несподіваного приходу гостей.

Вам знадобляться: півкіло солоного сала, два зубчики часнику, пучок кропу, чорний перець.

Зрізаємо з сала шкірку, очищаємо від солі, нарізаємо шматками.

Пропускаємо сало через м'ясорубку, часник – через прес, дрібно ріжемо кріп.

Додаємо до сала часник, кріп та чорний перець, ретельно перемішуємо.

Важливо не переборщити з перцем: на півкіло сала достатньо чверті чайної ложки.

Викладаємо сало на харчову плівку, згортаємо у рулетик. Для зручності можна підкласти під плівку тростинну підставку для посуду або килимок для суші.

Рулетик, що вийшов, поміщаємо в морозилку, в охолодженому вигляді його буде зручно різати на порції.

Також можна покласти закуску в банку та поставити в холодильник.

Читайте також

  • Чому не можна залишати відкриту пляшку з олією в кухонній шафі: жир доведеться вилити
  • Як розм'якшити хліб, що зачерствів: можна обійтися і без мікрохвильової печі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *