Найсмачніші страви на кулінарному порталі «Шеф-повар»
“Шеф-повар” – це кулінарний портал, який зібрав велику колекцію покрокових кулінарних рецептів різних страв. Всі рецепти, представлені на сайті, розбиті на категорії, які Ви можете побачити, звернувшись до нашої кулінарної книги. Рецепт кожної страви має фотографію і докладну інструкцію її приготування, дотримуючись якої, Ви з легкістю приготуєте навіть найскладнішу страву. Сподіваюся, що Вам у нас сподобається! З найкращими побажаннями і смачного!
Останні смачні рецепти
Що додати у фарш для люля-кебаб, щоб він не падав із шампура: кавказький секрет
Якщо люля-кебаб падає з шампуру, винен не шампур і не мангал. Винен фарш, якому не…
Навіщо господині СРСР додавали у фарш трохи манки: секрет неймовірно соковитих котлет, про який забули
Радянські котлети досі згадують із ностальгією. Вони були соковитими, м'якими та мали особливий смак, який…
Коли додавати ізюм у кекс, щоб він не опускався на дно: маленька хитрість із борошном
Кожна господиня стикалася з проблемою: родзинки в кексі опиняються на дні, а верх залишається порожнім.…
Популярні рецепти
Сибірський секрет: скільки насправді м'яса має бути у справжніх пельменях
Суперечки про те, яким має бути правильний рецепт пельменів, ведуться в кожній сім'ї, але існують…
Ідеальні млинці без сковороди: хитрість із духовкою, яка вас здивує
Приготування ідеально круглих та тонких млинців зазвичай асоціюється з майстерним володінням сковородою. Проте є альтернативний…
Тісто для пельменів, яке не рветься: секретна пропорція борошна та води
Пельмені – улюблена страва, але тісто, що розривається, псує все задоволення від готування. Кухарі розкривають…
Останні статті
Що робити з ананасом, щоб його сік не дратував губи і рот?
Річ у тім, що в ананасі досить високий вміст бромелайну — ферменту, який активно розщеплює…
Найпоширеніші кухонні помилки, через які спеції втрачають смак і запах швидше, ніж здається
Різноманітні коробочки зі спеціями, відкриті пакетики з приправами, нові упаковки впереміш із розпечатаними… Якщо у…
Секрет ідеальних сирників: високі, ніжні та без грама борошна в тісті
Високі, пухкі, з ідеально рівними боками та ніжною, кремовою текстурою всередині. Вони буквально тануть у…









