Дехто купує готові магазинні соуси до страв, але справжній гурман ніколи на це не піде: покупний продукт не зрівняється з домашнім.
Роль соусу не можна недооцінювати.
Справа в тому, що за його допомогою можна будь-яку страву довести до досконалості, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухар Юлія Архипова.

Наприклад, можна приготувати неймовірно ефектний соус, який підійде практично до будь-якої страви.
Як приготувати журавлинно-імбірний соус
Список необхідних продуктів
– невеликий шматок кореня імбиру у свіжому вигляді;
– склянка журавлини;
– половина склянки води;
– чотири ложки цукру;
– половина маленької ложки кориці.
Метод приготування
Потрібно почистити свіжий корінь імбиру та розділити його на слайси. У ємності для приготування змішуємо воду з імбиром, цукром і корицею.
Через три хвилини у нас має вийти сироп.
Далі потрібно видалити корінь імбиру та ввести ягоди. Зводимо вогонь до мінімуму і готуємо щонайменше десять хвилин під кришкою. Якщо ви хочете, то імбир можна повернути, але його варто подрібнити.
Раніше ми розповідали про те, які прянощі варто вводити до складу моркви корейською.
Читайте також
- Секрет ніжних та пишних сирників: ось чим потрібно замінити третину борошна
- Яка точка димлення популярних видів олій: вибираємо рослинний жир правильно