Як приготувати смачні сухарики з батону: простий рецепт – побалуйте всіх домашньою закускою

Багатьом подобається смак сухариків із спеціями, оскільки це вносить різноманітність у звичне харчування.

Однак людині, яка хоч трохи дбає про своє здоров'я, просто страшно вживати в їжу покупну закуску: склад часто виглядає страшним.

Тому варто спробувати приготувати частування самостійно, пропонує експерт мережевого видання “БєлНовини” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

батон
Фото: © Білновини

Як приготувати домашні сухарики?

Список продуктів

– Батон (краще брати вчорашній);
– вісім ложок будь-якої рафінованої олії;
– Три часточки часнику;
– ложка улюблених спецій;
– Кілька гілочок свіжого кропу.

Процес приготування

Найкраще брати вчорашній батон, тому що його набагато простіше подрібнити на кубики потрібного розміру. Якщо такого виробу під рукою немає, то спочатку підсушіть батон у духовці.

Нарізаємо наш виріб.

Після в окремій ємності змішуємо масло зі спеціями, сіллю та подрібненим часником. Якісно обробляємо батон цією сумішшю.

Деко вкриваємо пергаментом і відправляємо в духову шафу. Готують закуску близько 10 хвилин при температурі 160 градусів.

Як тільки ви дістанете сухарики, їх варто посипати подрібненим кропом.

Раніше ми розповідали про те, через які кулінарні недоліки гуляш виходить жорстким.

Читайте також

  • Як правильно варити квасолю: важливі хитрощі – про це багато хто не знає
  • Навіщо додавати сіль у масло: несподівана відповідь здивує досвідчених кулінарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *