За 60 секунд: глазур-хвилинка для паски, яку я роблю звичайною ложкою

Блискуча, апетитна, прикрашена яскравими посипками.., інформує Ukr.Media.

Але, на жаль, буває так, що глазур для великодньої паски виходить не такою, як хотілося б.

Пропоную вашій увазі, мабуть, найпростіший і найшвидший рецепт глазурі, яку можна приготувати буквально за одну хвилину!

Це найвдаліша глазур для пасок, яку мені доводилося пробувати:

  • Вона не містить сирого білка і абсолютно безпечна для здоров'я.
  • Складається з простих і доступних інгредієнтів.
  • Має щільний кремовий колір і виходить навіть більш глянцевою, ніж білкова.
  • Відрізняється приємним смаком і легко наноситься на паску.
  • І найголовніше: вона дійсно не кришиться і не осипається!

Інгредієнти:

  • сухе молоко — 4 ст.л;
  • згущене молоко — 6-7 ст.л;
  • лимонний сік — 2 ч.л;

Приготування:

Відзначу, що консистенцію глазурі ви можете регулювати на свій смак. Чим густіше ви зробите глазур, тим довше вона буде застигати.

Повністю така глазур застигає протягом кількох годин, але в цілому підсихає досить швидко, тому готуйте її безпосередньо перед використанням і покривайте паски, поки вони ще гарячі!

Беремо 4 столові ложки сухого молока і перекладаємо в глибоку чашу.

Знайти таке молоко не складе великих труднощів: воно продається в багатьох супермаркетах. Для приготування глазурі підійде сухе молоко будь-якої жирності і навіть знежирене! Я використовую молоко жирністю 26%.

Додаємо 6-7 столових ложок згущеного молока і ретельно перемішуємо.

Далі вливаємо 2 чайні ложки лимонного соку і ще раз добре перемішуємо. Глазур готова!

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *