Блискуча, апетитна, прикрашена яскравими посипками.., інформує Ukr.Media.
Але, на жаль, буває так, що глазур для великодньої паски виходить не такою, як хотілося б.
Пропоную вашій увазі, мабуть, найпростіший і найшвидший рецепт глазурі, яку можна приготувати буквально за одну хвилину!
Це найвдаліша глазур для пасок, яку мені доводилося пробувати:
- Вона не містить сирого білка і абсолютно безпечна для здоров'я.
- Складається з простих і доступних інгредієнтів.
- Має щільний кремовий колір і виходить навіть більш глянцевою, ніж білкова.
- Відрізняється приємним смаком і легко наноситься на паску.
- І найголовніше: вона дійсно не кришиться і не осипається!
Інгредієнти:
- сухе молоко — 4 ст.л;
- згущене молоко — 6-7 ст.л;
- лимонний сік — 2 ч.л;
Приготування:
Відзначу, що консистенцію глазурі ви можете регулювати на свій смак. Чим густіше ви зробите глазур, тим довше вона буде застигати.
Повністю така глазур застигає протягом кількох годин, але в цілому підсихає досить швидко, тому готуйте її безпосередньо перед використанням і покривайте паски, поки вони ще гарячі!
Беремо 4 столові ложки сухого молока і перекладаємо в глибоку чашу.
Знайти таке молоко не складе великих труднощів: воно продається в багатьох супермаркетах. Для приготування глазурі підійде сухе молоко будь-якої жирності і навіть знежирене! Я використовую молоко жирністю 26%.
Додаємо 6-7 столових ложок згущеного молока і ретельно перемішуємо.
Далі вливаємо 2 чайні ложки лимонного соку і ще раз добре перемішуємо. Глазур готова!
Джерело: ukr.media