Як приготувати соус для голубців: ідеальний варіант

Будь-якій господині відомо, що якісний соус зробить і так смачні голубці справжнім делікатесом.

Гасіння в такому соусі однозначно піде страві на користь.

Тому варто дізнатися про відмінний та перевірений рецепт, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії та приготування їжі кухар Юлія Архіпова.

голубцы
Фото: © Білновини

Як приготувати соус до голубців

Список продуктів

– по цибулиці та морквині;
– половина склянки сметани;
– пара ложок натуральної томатної пасти;
– дві часточки часнику;
– півтори склянки води;
– прянощі, сіль, олія для смаження.

Методика приготування

Спочатку чистимо овочі та подрібнюємо їх. Після цього на сковорідці розігріваємо масло. Бажано брати варіант без запаху. Відправляємо цибулю з морквою смажитися на чотири хвилини.

Вводимо томатну пасту та перемішуємо.

Відправляємо сметану, вибрані спеції та потрібну кількість солі, знову перемішуємо. Далі вливаємо воду. На цьому етапі можна буде додати і самі голубці.

Раніше ми розповідали про те, що варто додати до котлет для соковитості та пишності.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *