Будь-якій господині відомо, що якісний соус зробить і так смачні голубці справжнім делікатесом.
Гасіння в такому соусі однозначно піде страві на користь.
Тому варто дізнатися про відмінний та перевірений рецепт, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії та приготування їжі кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати соус до голубців
Список продуктів
– по цибулиці та морквині;
– половина склянки сметани;
– пара ложок натуральної томатної пасти;
– дві часточки часнику;
– півтори склянки води;
– прянощі, сіль, олія для смаження.
Методика приготування
Спочатку чистимо овочі та подрібнюємо їх. Після цього на сковорідці розігріваємо масло. Бажано брати варіант без запаху. Відправляємо цибулю з морквою смажитися на чотири хвилини.
Вводимо томатну пасту та перемішуємо.
Відправляємо сметану, вибрані спеції та потрібну кількість солі, знову перемішуємо. Далі вливаємо воду. На цьому етапі можна буде додати і самі голубці.
Раніше ми розповідали про те, що варто додати до котлет для соковитості та пишності.
Читайте також
- Додайте в борщ не сметану, а цей напій: вийде набагато смачніше
- Як приготувати яєчні котлети: простий рецепт смачної страви



