Як приготувати кисло-солодкий соус з меду та гірчиці: байдужим не залишиться ніхто

Будь-який кухар знає десятки рецептів різних соусів, які зможуть перетворити навіть найпростішу страву.

Хазяйкам варто брати з них приклад, тому що вдала добавка до основної страви ніколи не буде зайвою.

Одним із найвдаліших стане кисло-солодкий соус, який можна назвати практично універсальним, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

мед
Фото: © Білновини

Як приготувати соус з гірчиці та меду?

Список необхідних інгредієнтів

– дві ложки рідкого меду;
– дві ложки гірчиці (не надто гострої);
велика ложка соку лимона;
– три ложки нерафінованої рослинної олії (краще оливкової);
– трохи солі з перцем.

Процес приготування

Вказано, що гірчиця не повинна бути надто гострою, але чинити можна на власний розсуд. Якщо ви шанувальник пікантних страв, то гірчиця може бути гострою.

Беремо миску для змішування і кладемо до неї всі інгредієнти. Спочатку добиваємось однорідної консистенції за допомогою виделки. Коли інгредієнти змішалися, то беремо віночок та збиваємо.

Після цього соус можна сміливо подавати до столу.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *