Найкращий рецепт сирників із начинкою на сніданок: смачнішого вже не знайти

Сирники на сніданок – це джерело енергії та корисних речовин, а також гарний настрій.

От тільки б сирники вдалися і пропеклися як слід, та ще й не розповзлися на сковороді.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати найкращі сирники.

Яйца Творог
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир 200 гр;
  • сир твердий 100 г;
  • яйця 1 шт.;
  • борошно рисове 2 ст. л;
  • часник 1 зубчик;
  • зелень та спеції за смаком.

Як готувати

1. Відокремлюємо жовток і змішуємо його з сиром, додаємо за смаком сіль та спеції.

2. Чистимо та пропускаємо через прес часник, подрібнюємо зелень і відправляємо в миску з сиром. Потім просіюємо муку|борошно| і вимішуємо тісто.

3. Сир ріжемо невеликими брусками і формуємо сирники, починаючи кожен шматочком сиру.

4. Пануємо заготовки в борошні і обсмажуємо з двох сторін до утворення рум'яної скоринки.

5. До столу подаємо зі сметаною або натуральним йогуртом. Приємного апетиту!

Довідково

Сирники або сирники – гаряча страва у формі биточків, кружечків або невеликих коржів з тіста на основі сиру та пшеничного борошна.

Читайте також

  • Смачніше та швидше: як варять картоплю кулінари з багаторічним досвідом
  • Як зробити незвичайне панування: кулінарний лайфхак родом із СРСР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *