Якщо ви не хочете, щоб тоненькі млинці були начебто гумовими на смак, при їх приготуванні використовуйте мінімальну кількість яєць.
Отже, це був перший секрет, тоді як другий полягає в тому, щоб використовувати не звичайне молоко, а розбавлене водою.
Хазяйки, які готують млинці саме за цим рецептом, кажуть, що так млинці виходять ще й ароматними.

Але, як кажуть, не тягтимемо кота за хвіст: нижче ви знайдете докладну інструкцію з приготування найсмачніших млинців.
Для початку вам належить розбити в миску 2 яйця і всипати туди ж 2 столові ложки цукру, щіпку солі та соди, після чого збити вміст ємності, але не до збільшення об'єму.
Додайте 250 мл молока і стільки ж води і знову перемішайте. Поступово введіть у тісто 180 г просіяного пшеничного борошна.
Ваше завдання – досягти консистенції, що нагадує рідку сметану. Якщо вам здається, що тісто вийшло трохи густуватим, виправте ситуацію додаванням води.
Наприкінці влийте до тесту 2 столові ложки соняшникової олії, після чого можете випікати млинці на добре розігрітій сковороді, змащеній топленим маслом або салом.
Раніше «БелНовости» згадали рецепт страви з СРСР, яку готували найталановитіші господині.
Читайте також
- Як згасити капусту: 3 кулінарні хитрощі – страва вийде приголомшливою
- Як харчуватися смачно, але корисно: 10 цікавих порад – ви будете ситими



