Класичний рецепт сирників: додайте лише один інгредієнт – тануть у роті

Класичний рецепт сирників пережив не одну попутку покращення і все одно господині повертаються саме до нього.

Але є один інгредієнт, який змінить уявлення навіть про класичний рецепт. Причому можна обійтися без манки та інших хитрощів.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як удосконалити класичний рецепт сирників.

Сырники
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир 400 гр;
  • сметана 1 ст. л;
  • яйця 2 шт.;
  • цукор до смаку;
  • борошно 2 ст. л;
  • щіпка солі,
  • олія.

Як готувати

1. Зернистий сир потрібно перетерти через металеве сито або пропустити через м'ясорубку.

2. Потім додайте|добавляйте| сметану, яйця, цукор і перемішайте.

3. Залежно від консистенції готової суміші та якості борошна додайте борошно. Може знадобитися від однієї до двох-трьох ложок. Важливо, щоб маса вийшла не дуже крутою, але й не зовсім рідкою.

4. Сформуйте сирники, використовуйте борошно для панування і можна смажити на розігрітій сковороді на олії. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як закрити помідори у власному соку: скільки не закочуй – все одно виявиться мало
  • Як приготувати картопляні сирники: багатьом гурманам вони здадуться набагато смачнішими за звичні драники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *