Класичний рецепт сирників пережив не одну попутку покращення і все одно господині повертаються саме до нього.
Але є один інгредієнт, який змінить уявлення навіть про класичний рецепт. Причому можна обійтися без манки та інших хитрощів.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як удосконалити класичний рецепт сирників.

Потрібно:
- сир 400 гр;
- сметана 1 ст. л;
- яйця 2 шт.;
- цукор до смаку;
- борошно 2 ст. л;
- щіпка солі,
- олія.
Як готувати
1. Зернистий сир потрібно перетерти через металеве сито або пропустити через м'ясорубку.
2. Потім додайте|добавляйте| сметану, яйця, цукор і перемішайте.
3. Залежно від консистенції готової суміші та якості борошна додайте борошно. Може знадобитися від однієї до двох-трьох ложок. Важливо, щоб маса вийшла не дуже крутою, але й не зовсім рідкою.
4. Сформуйте сирники, використовуйте борошно для панування і можна смажити на розігрітій сковороді на олії. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як закрити помідори у власному соку: скільки не закочуй – все одно виявиться мало
- Як приготувати картопляні сирники: багатьом гурманам вони здадуться набагато смачнішими за звичні драники



