Такий яблучний пиріг-перевертень доведеться багатьом до душі.
Головне, страва дуже смачна. І, що важливо, готується дуже просто.
Третя перевага – весь процес приготування не займає багато часу.

Які продукти потрібні
Як розповіла експерт мережевого видання «БелНовости», кухарка Юлія Архіпова, пиріг готується на сковороді.
Він чудово пропікається і покривається апетитною карамельною скоринкою.
Для тесту нам знадобляться два яйця, кефір (180 мл), пакетик розпушувача, цукор (130-150 мг), олія (4 столові ложки) і 300 грамів пшеничного борошна.
Що стосується начинки, то для неї потрібні 2-3 великі яблука і 2-3 столові ложки цукру.
Приготування
Починаємо готувати. У миску розбиваємо яйця, вливаємо туди кефір, розмішуємо віночком.
Потім додаємо масло і цукор, після чого гарненько збовтаємо – цукор повинен розчинитися.
Після цього додаємо борошно і розпушувач. Перемішуємо. На деякий час відставляємо миску із цим добром.
Беремося за яблука – нарізаємо тонкими тонкими часточками.
Озброїмося антипригарною сковорідкою (дно має бути товстим).
Її стінки необхідно обмазати вершковим маслом, а по дну поступово розподілити шляхом посипання цукор.
Викладаємо в підготовлений таким чином посуд яблука та тісто.
Скільки тримати на вогні
Закриваємо кришкою, сковороду ставимо на вогонь (має бути трохи повільніше за середнє).
А за п'ять хвилин вогонь треба ще зменшити.
Готуємо приблизно 15 хвилин, потім перевернемо пиріг.
Сковорідку накриємо широкою тарілкою, притиснемо і швидко перевернемо.
Тепер ще 5 хвилин готуємо. І це останнє, що треба зробити.
Тепер можна дістати пиріг та насолоджуватися дивовижним смаком страви.
Читайте також
- Що приготувати з сиру: не рецепт, а мрія господині
- Зайва дія, яка заважає приготувати розсипчасту гречку: помиляються 90% людей



