Будь-який кухар знає, що якісний соус може стати його справжньою візитною карткою.
Цей прийом можуть взяти собі на замітку та господині.
Така добавка зможе перетворити навіть банальну страву. Не обов'язково готувати складні соуси з величезною кількістю компонентів, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова. Деколи найвдалішим стане варіант із доступних інгредієнтів.

Як приготувати соус зі сметани та часнику.
Список компонентів
– Склянка сметани (відсоток жирності може бути будь-яким);
– Три часточки часнику;
– пучок кропу;
– сіль із перцем;
– Трохи твердого сиру.
Процес приготування
Спочатку варто за допомогою терки подрібнити сир. Його кількість можна регулювати на власний розсуд. Часник і кріп рубаємо ножем.
Беремо сметану і вводимо до неї компоненти.
Після цього солимо і додаємо перець.
Добре перемішуємо і подаємо до столу.
Даний соус буде ідеальною добавкою до картоплі (відвареної, смаженої, приготовленої в духовці), курки, овочів, пельменів, рису. Тому його можна назвати універсальним.
Читайте також
- Як покращити смак фаршированого перцю: кулінари розкрили секрети
- Як збільшити термін придатності курячих яєць: способи, про які багато хто не знає